مهمان گرامي ، خوش آمديد !
مهمان گرامي ، براي استفاده از امکانات سي اس اس ايران ثبت نام کنيد .
سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 , از مجموع 12

موضوع: مشکل ایکسکروز 400hd

  1. #11
    ASALAK آواتار ها
    عنوان کاربر
    مدیر ارشد بخش تعمیرات
    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    محل سکونت
    کیانست
    نوشته ها
    1,949
    تشکر ها
    8,753
    10,522 سپاس از1,939 پست

    Amo

    سلام دوست عزیز

    انطور که شما فرمودید افت ونقص ولتاز 5 ولت رو در مدار دارید بنظر بنده روی کانکتور HDMI در حال وصل به تلویزیون با ولتمتر پایه که 5 ولت دارد رو پیدا کنید (فکرکنم پایه 18)
    با احتیاط ولتاز 5 ولت رو اگه روی تغذیه دارید به این پایه بدید بعد کابل رو جدا کردده ورسیور رو خاموش ودوباره روشن کنید ببینید مشکل حل میشه ؟؟
    اگه حل شد در پی رفع ایراد این خط تغذیه باشید
    موفق باشید
    ویرایش توسط ASALAK : 23rd January 2016 در ساعت 18:59


    <<<< اعلام ادرس های جدید سایت>>>>
    <عضویت ویژه سایت با پرداخت آنلاین و فعال شدن آنی >


    ONLY
    KIANSAT

    نشان دوست نیکو آن است که خطای تو بپوشد و تو را پند دهد و رازت را آشکار نکند


  2. 3کاربر از ASALAK بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

    abdanan11 (16th September 2021),karim1350 (23rd January 2016),P E N D A R (23rd January 2016)

  3. #12
    abdanan11 آواتار ها
    عنوان کاربر
    عضو کیان ست
    تاریخ عضویت
    Mar 2010
    نوشته ها
    3
    تشکر ها
    82
    12 سپاس از2 پست

    پیش فرض پاسخ : مشکل ایکسکروز 400hd

    Click here to enlarge نوشته اصلی توسط meysam2 Click here to enlarge
    با سلام دستگاه ایکسکروز 400hdروشن نمیشود روی پنل هم چیزی نمیاد وقتی کابل hdmi وصل میشود همه چیز کار میکند ومشکلی ندارد وقتی کابل hdmi رو قطع مکنم دستگاه رو از پشت خاموش روشن کنیم دوباره دستگاه بالا نمیاد و فقط مارک ایکسکروز پنل روشن میشه مگر این که کابل hdmi وصل باشه کارهای انجام شده نرم افزار تعویض کردم پلاگین تعویض شد خازنهای تغذیه تمام خط ولتاژ ها تعویض خازنهای روی برد اصلی 220میکرو 470 ام مشکل پابرجاست ممنون میشم راهنمایی کنید
    باسلام دوست عزیز هر چند تایپیک مال خیلی وقته ولی ایا مشکل ریسیور شما حل شد ؟ من هم یدونه از این ریسیور برا تعمیر دارم دقیقا با همین مشکل که تا به حال موفق به تعمیرش نشدم اگر شما مشکلتون حل شده ممنون میشم راهنمایی کنید . با تشکر

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
دوستان و همکاران
ویکی وی بی
کپي رايت
کليه حقوق مادي و معنوي براي وب سايت CSSIRAN محفوظ است . هر گونه کپي برداري پيگرد قانوني خواهد داشت .
درباره ما

سی اس اس ایران فعالیت رسمی خود را از خرداد ماه 92 ، با عنوان نخستین مرجع تخصصی آموزشی طراحی و کدنویسی تحت وب به زبان پارسی آغاز نموده است . باتوجه به گسترش روز افزون قشر وبمستران ایران ؛ این مرجع جهت آموزش و تعلیم کاربران مبتدی و حرفه ایی در زمینه های مختلفی از طراحی و کد نویسی تحت وب گرد آوری و راه اندازی گردیده . متخصصان سی اس اس ایران شمارا تا رسیدن به پاسخ سوال هایتان در کنار مقالات و آرشیوهای آموزشی بسیار متفاوت گرد آوری شده بر اساس جدید ترین متد های طراحی با استفاده از ابزار ها و امکاناتی که در اختیارتان هست یاری میکنند .