فروش ویژه برترین دیتاهای طبقه بندی شده با کیفیت بلوری (720P- 1080P )
جهت تهیه از طریق YAhoo یا پ.خ در ارتباط باشید.
آی دی Yahoo را در زیر آواتار و نام کاربری میتونید مشاهده کنید
![]()
من یه کارت 3600 دارم. درایور bda رو نصب کردم. استریم ریدر مخصوص کریزی کت رو هم دارم. ولی وقتی tsreader رو نصب و اجراء میکنم، بعد از دادن فرکانس و ... هیچ کاری نمیکنه. راهنمایی بکنید در مورد استریم ریدرهای این کارت. ممنون.
فروش ویژه برترین دیتاهای طبقه بندی شده با کیفیت بلوری (720P- 1080P )
جهت تهیه از طریق YAhoo یا پ.خ در ارتباط باشید.
آی دی Yahoo را در زیر آواتار و نام کاربری میتونید مشاهده کنید
![]()
سلام و خسته نباشید.ممنون از سایت خوبتون.من مدتهاست یعنی از سه چهارسال پیش که کارت Techno Trend مدل tt_budget_219g رو خریدم دو تا مشکل عمده داشتم.یکی اینکه تا به امروز نتونستم کارتمو روی ویندوز 7 نصب کنم و درایور مخصوص کارتمو جایی گیر نیاوردم و هر موقع با درایور خودش روی ویندوز 7 نصب کردم ویندوزمو خراب کرد و اون صفحه آبی که نشون میده ویندوز خراب شده بعدش اومده.البته اینو بگم که توی حالت safe mode راحت شناسایی و نصب میشه ولی توی حالت normal نه و شناسایی نمیشه.دوم اینکه توی این چندسال که فقط توی ویندوز xp تونستم نصبش کنم و استفاده کنم اونم فقط با نرم افزار progdvb اونم فقط با یه ورژن خاص و قدیمیش.وباورتون نمیشه انواع اقسام skynet هارو تا حالا دانلود کردم ولی نتونستم ازشون استفاده و آفلاین کار کنم.فقط با progdvb اونم یه ورژن خاص و قدیمیش.اگر شما لطف کنید و منو در حل این دوتا مشکل که عرض کردم راهنمایی کنید خیلی خیلی ممنون میشم.پس یکی درایور مخصوص کارتم برای ویندوز سون و دومی دلیل کار نکردن کارتم با skynet های مختلف.بازهم سپاسگذارم و منتظر راهنماییتون میشم.
با تشکر از مطالب داغ و با ارزش من کارت المانی تکنوترند1600 دارم میخواستم با نرم افزار tsreader pro را برای این کارت راه اندازی کنم اون قسمت سورس را باید چه چیزی وارد کنم هر کاری کردم نشد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)